Keilhacker Lichaamswerk
Praktijk voor Mindfulness, Psychomotorische Therapie (PMT) en Compassietraining

Over mezelf

Mag.art. Eva Keilhacker

Lichaamsgericht werken is mijn passie, nu al meer dan 25 jaar. Geboren in München, volgde ik na een studie "Muziek, beweging, dans" te Salzburg  de opleiding voor "Integratieve Bewegings- en Psychomotorische Therapie" aan het Fritz Perls Instituut te Düsseldorf.

Sinds 1999 werk ik als psychomotorisch therapeute in de geestelijke gezondheidszorg, waarvan 20 jaar bij het SpaarneGasthuis te Haarlem. De afgelopen jaren ben ik me gaan verdiepen in "Mindfulness Based Stress Reduction" van Jon Kabat Zinn. Ik heb ondertussen veelvuldig en met veel plezier mindfulness trainingen gegeven.

In 2014 heb ik de verdiepende opleiding tot mindfulness trainer (MBSR/MBCT) bij het Instituut voor Mindfulness (IvM) afgerond en ben lid cat.1 (hoogste categorie) van de VMBN.

Sinds 2018 ben ik compassie trainer. Ik ben opgeleid door Frits Koster en Erik van den Brink en sta in het register B (compassietraining).

Ik heb veel ervaring in het begeleiden van mensen met angsten en depressie, met onvoldoende verklaarbare klachten (SOLK), maar ook met stressklachten, vermoeidheidsklachten en stress door ziekte.

Als je in mijn praktijk komt, bied ik je ruime klinische ervaring, zorgvuldigheid, kennis, intuitie en enthousiasme.

Voor meer informatie over mijn werkwijze zie o.a. mijn gepubliceerde artikel in het ’Tijdschrift voor Vaktherapie’