Keilhacker Lichaamswerk
Praktijk voor Mindfulness, Psychomotorische Therapie (PMT) en Compassietraining

Ervaringen van deelnemers

Jacqueline: "Ik heb veel geleerd van de individuele mindfulnesstraining die ik bij Keilhacker Lichaamswerk heb gevolgd. Eva hielp me door echt naar mij te luisteren. Op een rustige en begripvolle manier heeft ze de moeilijke dingen die op dat moment mijn pad kruisten met mij besproken. Daarbij werden direct de inzichten van de mindfulness toegepast. Ik heb concrete handvaten gekregen om op een minder oordelende en meer vriendelijke, accepterende manier in het leven te staan. Door de training ben ik meer van mezelf gaan houden."

Joy: "Nadat ik overspannen was geraakt werd ik door de praktijkondersteuner naar Eva verwezen. Daar volgde ik PMT (psychomotorische therapie) gecombineerd met mindfulness oefeningen en een stukje inzicht vanuit de cognitieve therapie. Mijn doel was vooral "mijn grenzen beter leren aanvoelen en aangeven". Het gaf me veel duidelijkheid over hoe ik zelf in elkaar zit. Ik ben oké! En dat in maar 6 sessies. Ik voel me enorm opgelucht, vrolijk en ben vol vertrouwen. Ik merk dat ik inderdaad anders omga met mijn gevoel, mijn denken en mijn handelen. Vooral in situaties waarbij ik eerst een knoop van in mijn maag kreeg of voor wilde vluchten! De sessies met Eva vond ik laagdrempelig, eenvoudig, ontspannen en ik voelde me gehoord en gezien. Eva, heel veel dank voor je luisterend oor enje betrokkenheid!"

Paul: "Nadat ik op mijn 68ste gediagnostiseerd ben als fullblown ADHDer en mijn therapeut zei dat mindfulness iets voor me zou kunnen betekenen, ben ik bij Eva de individuele training van 6 sessies gaan doen. Door Eva's opmerkzaamheid en no-nonsenseaanpak werd het me snel duidelijk dat mindfulness voor mij de weg is naar begrip en acceptatie van mezelf. Het leven blijft natuurlijk best ingewikkeld, maar boy wat ben ik blij met wat ik geleerd heb! Dank je wel Eva, voor je empathie, alertheid en commitment!"

Sarah: "Vanwege depressie en burn-out klachten ben ik naar Eva gegaan voor de zelfcompassietraining. Ik leerde zachter voor mezelf te zijn. Ook leerde ik dat moeilijke patronen vaak een onderliggende emotie hebben die met compassie benaderd kan worden, waardoor voor mij het patroon minder pijnlijk wordt.

Prettig was om de oefeningen op te nemen op mijn telefoon, zodat ik er thuis ook mee aan de slag kan. Voor mij is het vooral fijn om een oefening voor het slapen te doen, waardoor ik ontspannen inslaap."

(de namen zijn veranderd in het kader van privacy)